ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Γιατί να επιλέξετε το cyber insurance

Είμαστε διαφορετικοί για έναν πολύ από λόγο, γιατί συνδυάζουμε την καινοτομία με την ασφαλιστική αγορά. Συνδυάζοντας τις δυνάμεις μας με το κέντρο επιχειρήσεων ασφάλειας, δεν προσφέρουμε απλώς άλλο ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αλλά μάλλον μια συνεχή και προληπτική επικοινωνιακή προσέγγιση με τους πελάτες μας. Παρέχουμε κλασικές ασφαλιστικές υπηρεσίες, σε συνδυασμό με τον προσδιορισμό του κινδύνου ασφάλειας και τη συνεχή παρακολούθηση και προστασία από το τμήμα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Η προσέγγισή μας, μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές ασφαλιστηρίου συμβολαίου, καθώς οι πελάτες μας σπάνια αντιμετωπίζουν τυχόν περιστατικά ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, χάρη στους καλά εκπαιδευμένους εμπειρογνώμονες, οι οποίοι εντοπίζουν και σταματούν όλες τις απειλές και επιθέσεις κατά την γέννεση τους. Σας αφήνουμε να εστιάσετε στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα, ενώ παρακολουθούμε την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σας όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σας  λειτουργεί αδιάλειπτα χωρίς να επιτρέπεται ποτέ να συμβεί κανένα περιστατικό στον κυβερνοχώρο.

Η αποστολή μας

Δεν είμαστε μόνο αφοσιωμένοι στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, αλλά είμαστε επίσης φανατικοί για την ενημέρωση με τις νεότερες απειλές και τα προβλήματα που ανακαλύπτονται.

Η κύρια αποστολή μας είναι να είμαστε προορατικοί και να ενεργούμε προληπτικά, παρά να βασιζόμαστε αποκλειστικά στην ασφαλιστική ανάλυση και να ακολουθούμε τις συνέπειες των γεγονότων.

Προσπαθούμε να κάμψουμε τις στατιστικές τάσεις και να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα να τεθούν σε κίνδυνο οι πελάτες μας.

Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας, οικοδομώντας εμπιστοσύνη και στενή αλληλεπίδραση, για να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και πώς να προστατεύσουμε τις δραστηριότητές τους, χωρίς να παρεμβαίνουμε και να μειώνουμε τις δυνατότητές τους να εργάζονται.

Η πρόσληψη μόνο των καλύτερων από τους πιο έμπειρους εμπειρογνώμονες στον κυβερνοχώρο είναι ο κύριος στόχος μας για τη θέσπιση υψηλών προτύπων ασφάλειας.

Το όραμά μας και οι αξίες μας

  • Να είμαστε προορατικοί και ποτέ να μην ακολουθούμε μόνο τις συνέπειες των γεγονότων.
  • Να παρέχουμε αξία πολύ περισσότερο από αυτό που πλήρωσε ο πελάτης.
  • Να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις τάσεις και τις πληροφορίες ασφαλείας.
  • Να διαφοροποιούμαστε και να εφαρμόζουμε πολυεπίπεδη προσέγγιση εμπειρογνωμόνων για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων.
  • Να προσαρμόζουμε τις λύσεις στην ασφάλιση του κυβερνοχώρου που προσφέρουμε στους πελάτες μας έτσι ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες τους.
  • Να ελαχιστοποιούμε τους κινδύνους συμβάντων στον κυβερνοχώρο, παρέχοντας 24/7 παρακολούθηση όλων των ύποπτων δραστηριοτήτων.
  • Να γίνουμε ο μεγαλύτερος οργανισμός ασφάλισης στον κυβερνοχώρο στην αγορά παρέχοντας ευελιξία, καινοτόμες και προορατικές προσεγγίσεις.