ΛΥΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Η ασφάλεια των κυβερνοεπιθέσεων είναι πλέον αναγκαία

Μάθετε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια

Μάθετε περισσότερα

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ

Προστατέψτε τις εργασίες σας στο διαδίκτυο, σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΗΡΕΜΙΑ

Παραμείνετε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο και να είστε σίγουροι για τα δεδομένα και την επιχείρησή σας, ασφαλίζοντας σας έναντι του κινδύνου επιθέσεων στον κυβερνοχώρο

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Περιλαμβάνεται τεχνική υποστήριξη 24/7 από ειδικευμένους ειδικούς πληροφορικής και ασφαλιστική κάλυψη. Οποιαδήποτε στιγμή είμαστε δίπλα σας για την ασφάλεια σας στο διαδύκτιο

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Μια προηγμένη, καινοτόμος προσέγγιση για την πρόληψη ζημιών και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Η πιο ποιοτική λύση για την ασφάλεια σας στην περιήγηση σας στο διαδύκτιο

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ - ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Ασφαλές εργασιακό περιβάλλον

Φροντίζουμε για την ασφάλειά σας στο Διαδίκτυο από κακόβουλες ενέργειες.

Διαχείριση κινδύνων στον κυβερνοχώρο

Φροντίζουμε για την πρόληψη, τη διαχείριση και τον μετριασμό των κινδύνων.

Βοήθεια έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση περιστατικού

Λαμβάνουμε τις σωστές τεχνολογικές αποφάσεις σε άμεσο χρόνο, σε περίπτωση πραγματικών κυβερνοεπιθέσεων

Ασφαλές περιβάλλον στο διαδίκτυο από το σπίτι

Παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον στο Διαδίκτυο ενώ βρίσκεστε στο σπίτι σας.

Πρόληψη κατά συμβάντων στον κυβερνοχώρο

Σας προστατεύουμε από περιστατικά στον κυβερνοχώρο και κινδύνους στον ψηφιακό κόσμο.

Πολιτική ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Αναπτύσσουμε πολιτικές ασφάλειας πληροφοριών σύμφωνα με διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα, για να εξασφαλιστεί η ηρεμία και η χρηστικότητα των επιχειρήσεων.

Έγκαιρη ειδοποίηση για απειλές στον κυβερνοχώρο

Φροντίζουμε να είστε καλά προετοιμασμένοι για απειλές στον ψηφιακό κόσμο.

Προστασία από κακόβουλα προγράμματα

Προστατεύουμε τα συστήματα πληροφορικής σας από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού και ηλεκτρονικού ψαρέματος, έτσι ώστε να είστε ένα βήμα μπροστά από τους εισβολείς.

Η δική μας πολιτική στην κυβερνοασφάλεια

Η CyberLev ιδρύθηκε το 2018 και είναι μια ασφαλιστική εταιρεία που εστιάζει στα ασφαλιστήρια συμβόλαια του κυβερνοχώρου. Είναι γνωστό ότι δεν βασιζόμαστε στην τύχη, αλλά έχουμε αναλύσει ένα τεράστιο ποσό στατιστικών δεδομένων για να αναγνωρίσουμε ότι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο θα ήταν η επόμενη τάση στον ασφαλιστικό κλάδο, ακόμη και όταν οι εταιρείες δεν ενδιαφερόταν καθόλου για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ή δεν ήξεραν ότι υπήρχε τέτοιος κίνδυνος.

Με την πάροδο του χρόνου, όλο και περισσότερες εταιρείες αρχίζουν να αναγνωρίζουν ότι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι μια σοβαρή και πολύ πραγματική απειλή για κάθε οργανισμό. Με τις νεότερες μαζικές επιθέσεις για αποκομιδή λύτρων, ακόμη και μικρές επιχειρήσεις έπεσαν θύματα. Σήμερα είναι μάλλον απίθανο ότι οποιαδήποτε σοβαρή επιχείρηση θα μπορούσε να διανοηθεί να εξοικονομήσει χρήματα από το να ασφαλιστεί για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

ενεργή εταιρική ασφάλεια Καβάλα

Ελαχιστοποίηση κινδύνων και προστασία

Όπως και κάθε άλλο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ο κίνδυνος στον κυβερνοχώρο είναι μια καλά υπολογιζόμενη πιθανότητα συμβάντων κατά της υποδομής πληροφορικής του πελάτη. Σε αντίθεση με άλλα ασφαλιστήρια συμβόλαια, με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στον κυβερνοχώρο, είμαστε σε θέση να μετρήσουμε αυτόν τον κίνδυνο με ακρίβεια και να προχωρήσουμε πέρα από αυτόν, παρέχοντας συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη στους πελάτες μας.

Είναι προς το συμφέρον μας καθώς και προς το συμφέρον των πελατών μας να μην πραγματοποιούνται ασφαλιστικές απαιτήσεις. Επομένως, φροντίζουμε να μην συμβαίνουν περιστατικά ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για τους πελάτες μας, παρακολουθώντας τα δίκτυα και τα συστήματά τους και παρέχοντας τους προληπτική προστασία όλο το 24ωρο. Όπως γνωρίζετε, οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο δεν κοιμούνται ποτέ, έτσι και οι ειδικοί μας στον κυβερνοχώρο, οι οποίοι είναι πάντα σε επιφυλακή για να ελαχιστοποιήσουν και να εξαλείψουν τον κίνδυνο ζημιάς ενός συστήματος συμβεβλημένου πελάτη. Η συνεχής αξιολόγηση, ο μετριασμός και η αποκατάσταση, μας επιτρέπουν να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους επιτιθέμενους.